Zoekt u een uniek cadeau voor uw geliefde?

Muursticker van textiel - SAFARI dieren uit het wild

Muursticker van textiel - SAFARI dieren uit het wild Muursticker van textiel - SAFARI dieren uit het wild Muursticker van textiel - SAFARI dieren uit het wild
Deze sticker hebben 20+ tevreden klanten gekocht.
Op voorraad

112,00 €De afmeting na het aanbrengen van de sticker (zoals op de foto) is 130 × 300 cm.

Delen van de sticker – dieren zijn apart gelijmd. Richt je safari in zoals op de foto of naar eigen ontwerp.De originele SAFARI-collectie van INSPIO werd gecreëerd in samenwerking met ontwerpster Mona Tomassi van de Mona Tomassi Studio.

De Poolse ontwerpster Mona woont en werkt in Spanje. In haar atelier schildert zij met de hand aquarelontwerpen voor stoffen en prints, die vervolgens in digitale vorm worden omgezet. Zij schildert al sinds haar 15e en heeft stofontwerpen ontworpen voor het bekende merk Sinsay Kids.De collectie maakt deel uit van het merk INSPIO ORIGINAL als onderdeel van auteurssamenwerking met ontwerpers en illustratoren. Daarom vindt u ze in geen enkele andere eshop.


INSPIO muurstickers
Wij maken het van een sterke, speciale geweven textielfolie die aanvoelt als een stof. De stickers kunnen meerdere keren herplakt worden en zijn wasbaar met water.Een kwaliteitssticker afgedrukt met ecologische kleuren zijn niet schadelijk voor de gezondheid geschikt voor de allerkleinsten en een ideale keuze voor elke kinderkamer, tienerkamer, woonkamer of slaapkamer.Het plakken is heel eenvoudig, je hebt geen lijm meer nodig. INSPIO Muurstickers zijn perfect. U kunt u ze eenvoudig losmaken en herplakken.