Zoekt u een uniek cadeau voor uw geliefde?

Retourneren

12. Herroepingsrecht
(Een consument is elke natuurlijke persoon die een juridische transactie aangaat voor doeleinden die overwegend noch commercieel noch onafhankelijk zijn.)

Herroepingsrecht

Herroepingsrecht
U heeft het recht om dit contract binnen 14 dagen zonder opgave van reden te annuleren.
De herroepingstermijn is 14 dagen vanaf de dag

  • waarop u of een door u genoemde derde, die niet de vervoerder is, de goederen in bezit heeft of heeft genomen, op voorwaarde dat u in het kader van een uniforme bestelling één of meerdere goederen heeft besteld en deze uniform worden of worden geleverd;
  • waarop u of een door u genoemde derde, die niet de vervoerder is, de laatste goederen in bezit heeft of heeft genomen, mits u in één bestelling meerdere goederen heeft besteld en deze afzonderlijk worden geleverd;

Om uw herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons (INSPIO sro, Kapitána Nálepku 19, 07501 Trebišov, Slowakije. E-mailadres: info@inspio.nl) informeren door middel van een duidelijke verklaring (bijv. Mail) van uw beslissing om u uit dit contract terug te trekken. U kunt hiervoor het bijgevoegde modelformulier voor herroeping gebruiken, maar dit is niet verplicht.

Om aan de annuleringsdeadline te voldoen, volstaat het dat u uw kennisgeving dat u uw recht op annulering uitoefent, verzendt voordat de annuleringsperiode is verstreken.