Creëer een uniek huis met INSPIO.

Muursticker - SAFARI achter het bed

Muursticker - SAFARI achter het bed Muursticker - SAFARI achter het bed Muursticker - SAFARI achter het bed
Deze sticker hebben 20+ tevreden klanten gekocht.
Op voorraad

85,00 €Afmeting van de sticker (zoals op de foto) is 94 × 193 cm.

Hoe plak je zelfklevende textielschermen snel en effectief achter het bed? U vindt het in deze handleiding.De originele SAFARI-collectie van INSPIO werd gecreëerd in samenwerking met ontwerpster Mona Tomassi van de Mona Tomassi Studio.

De Poolse ontwerpster Mona woont en werkt in Spanje. In haar atelier schildert zij met de hand aquarelontwerpen voor stoffen en prints, die vervolgens in digitale vorm worden omgezet. Zij schildert al sinds haar 15e en heeft stofontwerpen ontworpen voor het bekende merk Sinsay Kids.De collectie maakt deel uit van het merk INSPIO ORIGINAL als onderdeel van auteurssamenwerking met ontwerpers en illustratoren. Daarom vindt u ze in geen enkele andere eshop.


INSPIO muurstickers zijn heel gemakkelijk te plakken.

Wij maken stickers van sterke, wasbare en speciale polyester geweven folie, die aanvoelt als stof. Kwaliteitssticker welke niet schadelijk is voor de gezondheid. Deze muursticker is een ideale keuze voor elke kinderkamer, slaapkamer of woonkamer.Het plakken van deze muursticker is heel eenvoudig, je hebt geen lijm nodig. Lees de instructies, hoe je snel en effectief een groot formaat sticker achter het bed plakt.