Berken met vogels - muurstickers

Berken met vogels - muurstickers Berken met vogels - muurstickers Berken met vogels - muurstickers Berken met vogels - muurstickers Berken met vogels - muurstickers
Deze sticker hebben 110+ tevreden klanten gekocht.
Op voorraad

106,00 €De afmeting na verlijming zoals op de foto is hoogte 250 x breedte 250 cm.

Losse delen van de sticker – stam, gras, takken, bladeren en vogels worden apart gelijmd. Plak de delen van de sticker volgens jou en creëer je eigen bos. De sticker is geschikt voor ruimtes zoals kinderkamer, woonkamer, slaapkamer of gang.Creëer een magische boswereld voor kinderen met stickers uit de FOREST collectie. Leer hoe u het moet doen.


INSPIO muurstickers
Wij maken het van een sterke, speciale geweven textielfolie die aanvoelt als een stof. De stickers kunnen meerdere keren herplakt worden en zijn wasbaar met water.Een kwaliteitssticker afgedrukt met ecologische kleuren zijn niet schadelijk voor de gezondheid geschikt voor de allerkleinsten en een ideale keuze voor elke kinderkamer, tienerkamer, woonkamer of slaapkamer.Het plakken is heel eenvoudig, je hebt geen lijm meer nodig. INSPIO Muurstickers zijn perfect. U kunt u ze eenvoudig losmaken en herplakken.