NIEUW: collectie Forest - Boswereld en magische natuur

Een magische boswereld in huis

Wist u dat niet alleen in de natuur blijven, maar alleen naar de natuur kijken in schilderijen en video's een positief effect heeft op onze gevoelens, gedachten en lichaam? Daarom hebben we besloten om een sfeer van welzijn en ontspanning bij u thuis te brengen.
Stel u voor dat u thuis een prachtig bos aan je muur hebt, met schattige bosdieren die eruitzien als hand geschilderd…


Aquarel stickers van INSPIO

Collectie Forest – Boswereld digitaal vervaardigd. Met aquarel schilderwerk en combinatie van onze geweven textielfolie heeft u een echt kunstwerk aan de muur. Oh, en dat warme gevoel bij aanraking

De Forest collectie is gemaakt met gevoel en doordacht tot in het grootste detail om op te vallen en schoonheid te creëren.

Een sticker die in elke kamer past

Stickers uit de Forest collectie zijn geschikt voor iedere ruimte. Speelse konijntjes met herten in het bos, raden we aan voor de kinderkamer. Haal het magische bos de kamer van uw kinderen binnen en laat de fantasie van de kinderen de vrije loop. Bos in het maanlicht of Berken met vogels vallen ook op in andere kamers – in de slaapkamer of woonkamer.

Fleur de muur op in 3 eenvoudige stappen

Bereid de rol van de stickers. De afzonderlijke onderdelen worden afzonderlijk gelijmd, dus bedenk waar en hoe je de sticker wilt plaatsen.

Plak de sticker geleidelijk op de muur zodat alles perfect op de muur past. Heeft u iets fout geplakt en wilt u de sticker verplaatsen? Geen probleem – INSPIO stickers kunt u opnieuw plakken.

Pronk met het gecreëerde bos. Stuur ons een foto van uw werk – we inspireren onszelf en anderen graag.


Heeft u INSPIO muurstickers in huis? Stuur ons foto's naar info@inspio.nl :)


Delen