Zoekt u een uniek cadeau voor uw geliefde?

Wandstickers - Panda's, familie in het bos

Wandstickers - Panda's, familie in het bos
Deze sticker hebben 10+ tevreden klanten gekocht.
Op voorraad

51,00 €De afmeting na het aanbrengen van de sticker (indeling zoals op de foto) is h. 105 x b. 174 cm.De originele collectie van INSPIO is tot stand gekomen in samenwerking met illustrator Martina Gabaríková van adzusi.art.

De Slowaakse illustratrice Martina heeft een bijzondere weg afgelegd om tot digitale creatie te komen. Ze tekent al sinds ze klein was, maar begon pas actief te tekenen na een auto-ongeluk. Ze illustreert vooral kinder- en speelse dierenmotieven en heeft onlangs een kinderboek geïllustreerd.


Lees meer over Martina in het INSPIO-interview. Kom meer te weten over de grootste uitdaging waarmee ze werd geconfronteerd tot ze voldoening vond in het creëren en illustreren. Ontdek hoe ze genoot van het proces om een collectie voor INSPIO te creëren.De collectie maakt deel uit van het merk INSPIO ORIGINAL in het kader van de samenwerking van kunstenaars met ontwerpers en illustrators. U zult deze sticker- en afbeeldingsontwerpen in geen enkele andere e-shop vinden.


INSPIO muurstickers
Wij maken het van een sterke, speciale geweven textielfolie die aanvoelt als een stof. De stickers kunnen meerdere keren herplakt worden en zijn wasbaar met water.Een kwaliteitssticker afgedrukt met ecologische kleuren zijn niet schadelijk voor de gezondheid geschikt voor de allerkleinsten en een ideale keuze voor elke kinderkamer, tienerkamer, woonkamer of slaapkamer.Het plakken is heel eenvoudig, je hebt geen lijm meer nodig. INSPIO Muurstickers zijn perfect. U kunt u ze eenvoudig losmaken en herplakken.