Stickers PUNTEN, hoe te kiezen?

Basisregels wanneer ik punten wil kiezen

  • We hebben minimaal één muur in de kamer opgemeten (we zijn niet lui om het te meten)
  • Hulpmiddel: de lengte van een normaal bed is 200 cm en de hoogte van de muur in een klassiek appartement is 225 cm in diameter.
  • Ik kies de puntdichtheid die ik leuk vind
  • We verzinnen niet veel, het wordt mooi :-)

Wat is het verschil tussen gestippelde stickers?

Grootte: 1 cm, 2 cm, 3 cm, 4 cm en 4,5 cm, 5 cm en 6 cm
Materiaal:

  • Vinyl (1 cm tot 6 cm) – dit zijn gesneden stickers en u kunt kiezen uit de standaardkleuren uit het stalenboek, ze zijn geschikt voor gladde en fijnkorrelige wanden, voor meubels, ramen, ze zijn waterdicht en kleurvast.
  • Textielstickers (4,5 cm en meer) – dit zijn bedrukte stickers en kleuren en kleurencombinaties van stickers worden door ons of door jou ontworpen. Ze zijn ook geschikt voor ruwere pleisters, omdat ze dikker zijn dan vinyl.

Beide soorten stickers zijn prachtig te combineren, beide zijn van hoge kwaliteit en hebben zo hun voordelen.

De kleinste puntjes, of klaprozen?

U kunt stippen niet alleen met kleuren combineren, maar ook met maten. Daarom vindt u bij ons volledig alle kleuren en maten. Zie op de foto hoeveel ballen we hebben gebruikt. Alle weergaven zijn op dezelfde muur van 210 × 350 cm.

Hoe te combineren?

Als je wilt, kun je b.v. kies deze set zwarte, grijze en witte ballen, die je kunt aanvullen met elke kleurencombinatie van ballen van 4 cm en meer. Je krijgt een groot aantal combinaties en echt iedereen kan kiezen.

Wees voorzichtig

Let op de kleurkeuze. Wit, zwart en grijs worden niet als kleuren beschouwd en daarom kun je met alle kleuren set stickers een mooie en kleurrijke combinatie creëren wat niet zal interfereren.

Kies een kleur voor kinderen alsof het voor jou is. Je weet het beste wat je leuk vindt en wat niet.

Hoe plaats je stippen?

Je kunt de stippen willekeurig plakken of met de plaatsing spelen en regelmatig plakken. Hoe kleiner de stippen, hoe dichter je bij elkaar kunt zijn. Wees niet bang voor ze, ze kunnen een paar keer geplakt worden :-)

Hoe ver van elkaar om de ballen te steken?

De foto's laten zien hoeveel ballen we hebben gebruikt en hoe ver ze van elkaar verwijderd zijn. Merk op dat elke maat bal en elke afstand de kamer een heel andere uitstraling geeft.

Welke kleurencombinatie moet ik kiezen?

Bekijk andere kleurvarianten en voorbeelden rechtstreeks op producten, wij geloven dat dit je inspireert.

Grote stippen op de muur

Kies je voor deze degelijke variant, dan bederf je niets. We hebben de stickers in zulke kleurvarianten gemaakt dat iedereen er zijn eigen kan vinden. Je kunt ze zelfs combineren met verschillende kinderstickers met vergelijkbare motieven.

Niet gevonden?

Als er nog steeds een punt is dat we niet hebben, aarzel dan niet om ons te schrijven. Maar we hebben:

  • goud, zilver, allemaal gekleurd, full colour, bedrukt, gesneden, groot, klein, geverfd, tweekleurig, driekleurig, met ballonnen, met flamingo's, met namen, met katten, met heuvels, dus als we iets vergeten zijn, schrijf ons gerust via info@inspio.nl

Het artikel is voor jou geschreven door Slávka


Delen