Verken de Wereld met Uw Kinderen


EDUCATIEVE WERELDKAART

Vind u het belangrijk om de kennis van je kinderen te ontwikkelen? De INSPIO-reiskaart helpt u daarbij.
Behalve dat het een prachtige decoratie is die elke kinderkamer zal verlevendigen, biedt het ook eindeloze mogelijkheden om verschillende delen van de wereld te verkennen. Ze zullen kinderen leren welke dieren op de continenten leven of welke transportmiddelen ze daar kunnen krijgen.
Ga met de kinderen op een wereldreis en neem ze mee om het onbekende te ontdekken.ONTWIKKELT KINDERFANTASIE EN CREATIVITEIT

Ook als je op de kamer van je kind bent, kunt u op avontuur gaan. Maak kennis met continenten, dieren, reis met verschillende vervoermiddelen en stel U zich voor hoe het in werkelijkheid er daar uitziet.
Maak samen reisverhalen, praat en toon uw kinderen hoe mooi onze wereld is!

ATTRACTIES IN EEN OOGOPSLAG

Wil je kinderen laten zien hoe groot onze wereld is? De kinderkaart van de wereld zal uw kinderen overtuigen met zekerheid.
De kaart in afmeting van 127 × 198 cm kunt u overal plaatsen – op de hoogte van je kinderen, boven het bed of waar je muur ook creativiteit en inspiratie vraagt.
Dieren en voertuigen worden apart gelijmd. Ballonnen kunnen over de Noordelijke IJszee vliegen, maar tevens ook daar waar uw kinderen het willen naar eigen idee. Vanzelfsprekend kunt u deze ook weer opnieuw plakken. :)

GESCHIKT VOOR VERSCHILLENDE OPPERVLAKKEN

Heb u in de kinderkamer een wand met een korrelig gipsoppervlak? Maak je geen zorgen dat de muurstickers niet zullen plakken. INSPIO textielstickers zijn ook geschikt voor pleisterwerk met ruwere oppervlakten. Je plakt ze tevens gemakkelijk op meubels.
Bij INSPIO probeerden we stickers op verschillende pleisters te plakken om er zeker van te zijn dat het echt werkt. Het resultaat van het experiment is dat de stickers aan elke muur blijven plakken en dat je ze zelfs meerdere keren opnieuw kunt plakken.

DE STICKER VOELT ZACHT EN WARM AAN

Met je vinger over de kaart reizen kan ook een belevenis zijn. :) De stickers zijn aangenaam en voelen zacht aan, ze vragen letterlijk om de aanraking. De kinderen laten je graag de dieren zien die aan de andere kant van de wereld leven. We onthullen ook dat het helemaal niet uitmaakt al ze de sticker met vuile handen aanraken. INSPIO textielstickers zijn praktisch en wasbaar met water.

VOOR AVONTUURDERS IN DIVERSE KLEUREN

Heb je een kamer in neutrale tinten of gloeien je muren met kleuren? Kies uit een verscheidenheid aan kleurrijke ontwerpen van wereldkaarten voor kinderreizen.
De kaart is verkrijgbaar in zachte bruine, blauwe of groene tinten en is uitgebreid met prachtige pastelkleurige dieren en voertuigen. Je kind zal er direkt gek mee zijn.

INSPIO-reiskaart zal avonturiers wakker maken die net als hun ouders de wereld rond willen reizen!


Heeft u INSPIO muurstickers in huis? Stuur dan enkele foto's naar info@inspio.nl. We laten ons graag inspireren :)


Delen