Plaquette van glas met gepersonaliseerde tekst

Dit tekstbord hebben 220+ tevreden klanten gekocht. 2 in de afgelopen week.

Upload je eigen afbeelding hier. Of stuur het per e-mail naar info@inspio.nl


Glazen plaquette met foto: een gepersonaliseerd cadeau dat een blijvende indruk achterlaat!

Stel je voor hoe geweldig het voelt als je dierbaren een cadeau uitpakken en daarin een prachtige glazen plaquette vinden met hun favoriete foto. Hun ogen zullen stralen en ze zullen meteen beseffen dat je iets moois en unieks aan hen hebt gegeven. Dit is precies wat je kunt bereiken met onze gepersonaliseerde glazen plaquette met foto!

Ontwerp je eigen glazen afbeelding in de INSPIO-app – het proces is eenvoudig en leuk. Upload een foto, voeg tekst of decoratieve elementen toe en je ziet meteen hoe de plaquette eruit zal zien. Voeg het dan eenvoudig toe aan je winkelmandje en wij zorgen voor de rest.

5 redenen om een glazen plaquette met foto te kopen:
1️⃣ Premium kwaliteit: Onze glazen plaquettes zijn gemaakt van helder glas met gepolijste randen en we gebruiken Zwitserse milieuvriendelijke inkten met GREENGUARD-certificering die bestand zijn tegen krassen.
2️⃣ Snelle levering: Bestel vandaag nog je plaquette en wij maken en verzenden deze binnen 24 uur!
3️⃣ Veilige verpakking: Onze kartonnen verpakkingen zijn speciaal ontworpen voor INSPIO-producten, zodat je plaquette veilig en onbeschadigd aankomt.
4️⃣ Maatwerk: Ontwerp de plaquette precies zoals je wilt – kies de foto, tekst en decoratieve elementen die je gevoelens en boodschap het beste weergeven.
5️⃣ Geef vreugde cadeau: Een glazen plaquette met foto is het perfecte cadeau voor het hele gezin, vrienden, partners of zelfs voor jezelf. Maak iemand blij op deze unieke manier!

Wacht niet langer – bestel vandaag nog deze geweldige glazen plaquette met foto en geef je dierbaren een onvergetelijk cadeau!spôsobom!