Zo plak je gemakkelijk een sticker op de muur achter het bed


VOORDELEN VAN EEN GROTE FORMAATSTICKER ACHTER HET BED

Nieuwe designer en sprookjesachtige muurstickers plak je achter het bed of naast het bed. Dankzij de textielfolie en ecologisch afdrukken zijn ze een uitstekende koude isolator, hebben ze een fijne stofstructuur, ze zijn wasbaar en zijn ze niet schadelijk voor de gezondheid. Bovendien creëren ze in elke kamer een gevoel van gezelligheid.

LIJM INSTRUCTIES:

1. REINIG HET OPPERVLAK VAN VERONTREINIGINGEN

Veeg het muuroppervlak van stof en vuil af met een schone doek of handdoek.

2. OP DE MUUR LEGGEN WE DE STICKER MET HET ACHTERGROND OP DE MUUR, ER WORD DUS NOG NIETS GEPLAKT!

De sticker met het rugpaier leggen we op de muur op de plek waar we deze willen plakken.

3. IN HET MIDDEN VAN DE STICKER BEVESTIGEN WE SHILDERSPLAKBAND

We laten het rugpapier achter op de sticker. Als we de sticker tegen de muur laten leunen en plaatsen waar we hem willen plakken, bevestigen we in het midden met schildersplakband. U kunt nu beter zien hoe de sticker eruitziet en heel nauwkeuriger en eenvoudiger plakken.

4. HAAL HET EERSTE DEEL VAN DE STICKER VAN DE ACHTERGROND

Trek voorzichtig een zeide van de sticker van het rug-papier. Verwijder vervolgens het basispapier van de afgepelde sticker in het midden af ​​met plakband.

Tip: WE beginnen ALTIJD stickers vanuit de hoek te plakken.

5. WIJ PLAKKEN DE EERSTE HALF VAN DE ACHTER HET BED STICKER

We plakken geleidelijk het deel van de sticker waarvan we het hebben afgepeld en snijden de folie tegen de muur. We egaliseren de sticker van het midden naar boven en naar beneden in delen van ongeveer 10 cm. We zorgen ervoor dat we alle luchtbellen eruit duwen.

6. BEREID HET TWEEDE DEEL VAN DE STICKER VOOR

Laten we naar de andere kant van de sticker gaan. Vanaf het tweede deel van de sticker, vanaf de achterkant voorzichtig, in drie delen, verwijder het rug-papier. We raden af ​​om het rug-papier in één keer te verwijderen!

We werken zorgvuldig en nemen de tijd om te voorkomen dat de sticker blijft plakken. Toch is het groot en plakkerig. We willen dat de sticker mooi en netjes blijft plakken, nietwaar?

7. LIJM GELEIDELIJK DE ANDERE DELEN VAN DE ACHTER HET BED STICKER

In de praktijk lijkt het alsof we het eerste derde deel van de sticker van het rug-papier trekken en de sticker op de muur plakken. Verwijder vervolgens het tweede derde deel van het rug-papier en plak het tweede derde deel van de sticker. Trek tot slot de rest van het substraat eraf en plak de rest van de sticker.

We lijmen voorzichtig om alle luchtbellen eruit te duwen. Ten slotte drukken we de gelijmde sticker met de hand.

BONUS: DRUK DE AFBEELDING UITEINDELIJK MET DE HAND

We zullen heel blij zijn als je een foto of video van je plakkerige avontuur met ons deelt op Instagrame alebo Facebooku.

P.S. wees niet bang om zelfs kleine helpers bij het proces te betrekken :)


Met dank aan onze klant Mia voor de foto.

Het artikel is voor jou geschreven door Lucka, de afbeeldingen zijn getekend door Valentínka