Track & trace


HOE WERKT HET

Online winkelen wordt steeds mooier! Bij INSPIO begeleiden we u tijdens de hele bestelling en we informeren u over de actuele status. U bent altijd op de hoogte of uw bestelling al is geproduceerd, en naar u onderweg is. U kunt het op elk moment op onze website nakijken – het enige wat u nodig hebt is een link, die u direct na het maken van de bestelling per e-mail krijgt toegestuurd.1. DE BESTELLING IS BEVESTIGD

U ontvangt een orderbevestiging met alle informatie en een track & trace link per e-mail. Ook sturen we u binnen 15 seconden na het plaatsen van de bestelling een sms ter bevestiging. Als u hebt gekozen om online met een creditcard te betalen en de betaling is mislukt, dan ontvangt u na 7 minuten een sms met een link om de betaling over te doen.

2. DE BESTELLING IS IN PRODUCTIE

We maken de tekstborden en verzenden ze al op de eerstvolgende werkdag nadat de bestelling is ontvangen. De dag na het plaatsen van de bestelling drukken we stickers af, maar stickers moeten een tijdje blijven staan (meer informatie over stickers). Vervolgens snijden we de stickers en worden ze verzonden, meestal op de derde of vierde werkdag.

3. DE BESTELLING WORDT VERPAKT

Alles is geproduceerd en veilig verpakt. U ontvangt per e-mail informatie dat we uw bestelling hebben voorbereid voor de vervoerder.

4. DE BESTELLING IS WEG BIJ INSPIO

De vervoerder heeft uw zending opgehaald. We sturen u het pakketnummer dat in de details van de bestelling staat (u krijgt een link in elke e-mail die we u sturen), en u kunt uw pakket altijd in het systeem van de vervoerder volgen.

5. DE BESTELLING IS BIJ DE PLAATSELIJKE VERVOERDER

Uw pakket is er bijna! Uw bestelling is aangekomen bij het depot van uw plaatselijke vervoerder en is klaar om bij u bezorgd te worden (meestal de volgende werkdag).

6. DE BEZORGER IS ONDERWEG

Binnenkort aan de deur! De bezorger heeft uw pakket bij zich en het wordt vandaag geleverd

7. DE BESTELLING IS AFGELEVERD

Hoera, we hebben je bestelling met succes afgeleverd! :) De factuur voor het pakket staat in de bestelgegevens.


Waarom wachten? Ga vandaag nog winkelen!