Creëer een uniek huis met INSPIO.

Perfecte FEEËN Kinderkamer

INSPIO FAIRY COLLECTIE

We hebben een enkele set decoraties voor u gemaakt, die de gehele kamer zal versieren. We hebben echt aan alles gedacht. Stippen aan de muur, groeimeter, posters voor foto's, fotokaarten, hoofdletter op naam van uw kind, vlaggetjes en nog veel meer… Decoraties worden gedrukt op duurzaam plastic. U knipt ze thuis uit met een schaar en bevestig ze aan de muur, omlijst ze, of u hangt ze op. U kunt ze na verloop van tijd ze verplaatsen of opnieuw gebruiken. Bekijk alles hieronder in de INSPIO FAIRY collectie.

HOE ALLES IS GEMAAKT

1. LEGE KAMER

Zo ziet alles eruit als u begint. We hebben een witte muur, een bed en het idee om een perfect op elkaar afgestemde kamer te maken. Geen probleem, alles komt in orde. Met één kleur word de kamer perfect en zal resulteren tot een luxueus resultaat. En het zal natuurlijk goedkoop wezen. We helpen u dit geheel te realiseren.

2. HET ONTWERP HEBBEN WE IN DE COMPUTER

We zijn veel bezig geweest met feeën en u kunt ook spelende wijze zich geheel uitleven onze met roze feeën. Maar hoeveel roze tinten en welke leeftijd heeft U dochter? Tot slot vind u het resultaat hieronder.

3. EERSTE KEER AFDRUKKEN

We hebben veel voorbereiding gemaakt om een perfect resultaat te bereiken. Na een eerste keer van het printen hebben we ondervonden we precies werkte en wat niet. Ergens treft je een andere kleur en elders weer een andere dimensie, we verfijnden het resultaat geheel zoals we wilden. Dit proces is altijd opwindend en des te meer als alles perfect verloopt. Lege ruimte op de muur? Geen probleem, we hebben voor u prachtige fotokaarten toegevoegd welke u onderaan dit artikel aantreft.

4. CONTROLE AFDRUK, HET SNIJDEN EN VOLTOOIING

Het is altijd een verrassing om de uiteindelijke resultaat te zien. Het idee is duidelijk, maar als het decoratief verwezenlijkt is overweldigend als u van de kleuren houd. We kijken uit om uw reactie te horen.

5. WAT VIND U IN DEZE SET?

Gedetailleerde foto's en beschrijving vind u hieronder. Met als korte beschrijving bevat de set: 80 stippen, 2 posters van feeën met van 30×20cm, 3 posters van feeën van 10×15cm, groeimeter voor kinderen tot 150cm (ongeveer 13 jaar), ophang ringen voor foto's, hoofdletters naar eigen keuze, 4 feeën die u op de muur, meubel, voor het raam of op het bedframe kunt plaatsen met een grote tot 60 cm hoog. Dan vind u er vlaggen om een slinger te maken en zwarte slapende wimpers voor een leuk en speels effect, 5 sterren die kunt ophangen, hetzij in het raam of aan de kroonspiegel, zoals wij, en tot slot een set kaartjes met verschillende teksten voor fotografie, zoals als: „Vandaag was ik gekleed in deze …“ .

6. TOEVOEGING VAN EEN KROONSPIEGEL

Onze INSPIO FAIRY collectie bevat veel, we bieden ook enkele extra specialiteiten aan om het geheel nog mooier te maken. De kroonspiegel is een prachtige aanvulling bij het bed en de sterretjes helpen u de kamer te verrijken.

7. TOEVOEGING NAAM MET STICKERS

Een hoofdletter op de muur is voldoende echter mooier met de rest van de naam. We bieden stickers aan en zo hebben we hier de naam SOFIA aangevuld.

8. KLEINE KROONSPIEGELTJES

We hebben besloten nog enkele kroonspiegeltjes tussen de stippen te plaatsen. De stippen komen zo meer tot leven en schitteren prachtig op de muur. Als we dan toch zo bezig zijn met feeën dan horen de kroontjes hier zeker thuis.

WAT ZIT ER IN DEZE SET?


80 stippen

Een set van stippen in tinten volgens de geselecteerde collectie en met textuur. U kunt ze herhaaldelijk gebruiken. Ze zijn gemaakt van een speciale zelfklevende textielfolie.

2 grote afbeeldingen

Met een afmeting van 40 × 30 cm. Ze zien er luxueus uit.

3 kleine afbeelingen

Met een afmeting van 10 × 15 cm welke u in een lijst kunt plaatsen. De drie schattige feeën maken de magie in de kamer compleet.

Groeimeter

U plaatst de eerste foto van je baby op de meter en dan de volgende als hij opgroeit. Kinderen groeien erg snel. Bedenk na verloop van tijd hoe klein en „gehoorzaam“ het kind was.

Vlaggetjes

De vlaggenslinger vult de ruimte prachtig. Waar verbind u deze? Met een perforator maakt u eenvoudig en mooie gaatjes. U hoeft alleen nog te kiezen voor de kleur van het snoertje.

Slapende wimpers

Iedere moeder van een prinsesje kent deze versiering.

Feeën aan de muur

Drie geweldige feeën die je kunt hangen aan de muur, meubels of in de kamer. Ze hebben vleugels en we hebben ze aan het bed vastgemaakt. 3D-decoratie die u kunt verplaatsen.

Grote hoofdletters

De naam van elk kind is belangrijk. De eerste letter van de naam maken wij voor u op maat. Vergeet niet de naam te vermelden. Mocht U het vergeten dan nemen we met u contact op.

Sterretjes

Vijf kleine sterren vullen alles op en maken de ruimte compleet. Bij de ene overbodig en bij iemand anders een perfecte toevoeging. We denken voor u mee tot in het kleinste detail. Deze sterren hebben onze spiegelkroon prachtig verlevendigd. U kunt ze ook op een wit gordijn of een raam plaatsen.

Fotokaarten

  • "KLEED ME AAN VADER "
  • „IK WAS HET NIET“
  • „DE MOOISTE GLIMLACH TER WERELD“ – en nog veel meer. U kunt al vast beginnen met het fotograferen.

De grote fee

Dit zal niet verloren gaan in de kamer, het zal elke muur doen herleven en het zal op zichzelf uitzonderlijk zijn met een hoogte van 60 cm.

Dubbelzijdig tape

Bij de decoratie sturen wij u dubbelzijdig plakband, waarmee u de decoraties precies op de gewenste plek bevestigt.

Het artikel is voor jou geschreven door Slávka


Delen