Kinderkamer voor een baby met bosdieren


DECORATIETIPS – DIE WE HEBBEN GEMAAKT EN UITGEPROBEERD

Voor kleine Melissa en Tim hebben we stickers geplakt in hun mooie kinderkamer. Kijk hoe… We combineerden verschillende INSPIO-decoraties met magische resultaten!

DE EERSTE DECORATIE IS EEN TEKSTBORD VAN DE GEBOORTE VAN DE BABY

Dibond hardboard waar we de geboortegegevens van de baby afdrukken. Kies uit verschillende aantrekkelijke thema's. Het tekstbord heeft een standaardafmeting van 40×30 cm (d.w.z. als een opengeslagen tijdschrift). Maar in dit artikel zullen we ons richten op dit ene motief, en verschillende combinaties van decoraties maken om een GEWELDIGE kinderkamer te creëren.

120 cm STICKERS BOVEN EEN BED

Uw baby brengt een lange tijd in het bed door – dus geef hem of haar een mooi uitzicht…:) Versier en verfraai de muren. De eenvoud en de kleur van deze dieren zijn echte winnaars. Mooie lange stickers boven het bed geven een gezellig gevoel. We hebben ook een grijs-zwart ontwerp.

HINDE OF HERT EN ZIGZAG OP DE MUUR

Bijna een meter hoog hert perfect op elke smalle muur. Kinderen en ouders houden van dit trotse en majestueuze dier, en als het klein is, overtreft het zelfs uilen met zijn schattigheid. ZIGZAG-stickers meegeleverd – en we hebben er nog meer als dat nodig is. Bekijk de video om te zien hoe ze eruit zien, en hoe we wat knippen om twee muurstijlen te creëren.

TEKSTBORDEN OF AFBEELDINGEN MET DIEREN AAN DE MUUR

U hebt genoeg keuze met verschillende muurschilderingen voor een kinderkamer met dierenmotieven – mooi aanvullend op de ruimte en volledig volgens uw eigen inzicht. Kies uit een Dibond-tekstbord of afbeelding en bevestig deze zelfs met een magneet aan een muur! Het is uw keuze :)

EEN HOGE BOOM MET BABY-UILEN

Bevestig deze geweldige boom vanaf de vloer of welke hoogte dan ook. De bladeren zorgen voor een 3D-effect op afstand. We hebben twee uilen aan deze boom toegevoegd om te plaatsen waar u wilt, en ook knipbare ZIGZAGS. We hebben ze gerangschikt als enkele verspreide zigzaglijnen. Ze vullen de muur onopvallend, en maken deze aangenamer en warmer.

STIPPEN IN AARDSE KLEUREN, TEXTIELSTICKERS

Kies uit vijf kleuren. De stippen hebben een diameter van 4,5 cm en één verpakking bevat 84 stuks. Denkt u dat u meer nodig hebt? Lees het artikel over hoeveel stippen u nodig hebt om een muur perfect te bedekken.

WE MAKEN BRUINE DECORATIES AF MET TURQUOISE OF VUURROOD

  • Zin om wat heldere kleuren aan uw kamer toe te voegen? Combineer INSPIO-decoraties! Voor deze bruine boscollectie hebben we aangepaste prenten en schilderijen in turquiose en meisjes met leuke dieren in vurig rood.
  • Wilt u meer stickers? Hier is een schattige bruine beer en meisjes met bosdieren.
  • En dat is alles van ons voor nu :-)

Delen