Creëer een uniek huis met INSPIO.

Geboorte Tekstborden

WAAROM TE KIEZEN VOOR HET INSPIO GEBOORTE TEKSTBORD?

  • Tekstborden zijn echt borden Dibond™
  • Afmeting 40×30 cm
  • Je eigen ontwerpt
  • 6600 varianten
  • Met een foto van je baby op het tekstbord
  • al meer dan 13 duizend In heel Europa

WAT WAS DE EERSTE DAG VOOR MOEDER EN KIND?

Iedere moeder kent het gevoel dat ze naar haar pasgeboren baby voor het eerst in het ziekenhuis moest vragen. Plots is het niet meer beschermd en weten we niet waar het is. Tot dusver hebben we het precies geweten. De baby leefde tenslotte in ons in de buik. Maar op de geboortedag veranderde dat. Het is de belangrijkste en tegelijkertijd een enge dag voor elke moeder. Voor het eerst laten we dit kleine leven in de wereld los. Gelukkig zijn we met de baby met dat mollige en gerimpelde gezicht zonder dat wet nog niets eens volledig realiseren. Zo moet het zijn en wezen. De geboorte van een baby „brengt het geluk“. Iedereen viert feest en alleen mama kent de antwoorden op alle eerste vragen van iedereen met interesse.

  • Is de baby gezond?
  • Is de baby is oké?
  • Is het een jongen of meisje? (zelfs vandaag kan het een verrassing zijn)

HEBBEN JULLIE AL EEN NAAM?

Iedere moeder kiest de naam met haar hart, tevens ook met haar verstand. Het is tenslotte de naam waar dit kleine leven voor de rest van zijn leven naar moet luisteren. Volgens onderzoek heeft de naam invloed op hoe we eruit zien, of welke kledingstijl of kapsel we kiezen als we volwassen zijn. Of dit waar is of niet, we moeten hier rekening mee houden en bewust een naam kiezen voor het kind om er vervolgens trots op te zijn. De meest populaire meisjesnamen in Nederland waren in 2018 Julia, Sophie en Zoë. De meest populaire namen voor jongens zijn Lucas, Levi en Finn. Lieve Moeders kies dus altijd en alles met liefde. Vervolgens schrijft u de mooie naam van uw baby op het tekstbord in 16 kleuren, zes achtergronden en 23 plaatjes naar keuze.

HET GEWICHT?

Het gewicht van de baby zijn de eerste gegevens waar wij moeders geen invloed op hebben. Een geheime wedstrijd voor moeders zonder winnaars. Of de baby nu vijf kilo weegt of 3250 gram weegt, we zijn trots op dat aantal, want dat is wat de baby en kenmerkt de dag van de geboorte van de baby als eerste statistiek. Voor een pasgeborene is dit het nummer welke de eerste jaren zal vergezellen. Of het nu bij de dokter is, of tijdens gesprekken dat het niet gemakkelijk was, zal zeker door iedereen worden bevestigd. Of het kind 3 of 5 kilo had. Het was tegelijkertijd mooi en uitdagend om mee om te gaan. Laten we eerlijk zijn. Het gewicht van de baby is niet alleen zijn nummer, maar ook dat van ons. Hoeveel kilo hebben we minder na de bevalling? Hoe groter de grootmoeder, hoe lager de hand op het gewicht :-) De moeders van de tweeling winnen twee keer :-)) Het is gewoon een belangrijk getal. Daarom schrijven we het gewicht van uw baby op de geboortekaart. De gegevens over de geboorte van een baby zijn immers precies wat er voor een pasgeborene op tafel moet liggen. En het is ook een „geheime“ prijs voor moeder :)

HET AANTAL CENTIMETERS?

Meteen na het gewicht vraagt iedereen naar de lengte. Alle baby's zijn anders. Sommige zijn lang en dun, andere klein en mollig. Pasgeborenen zijn van 30 tot 55 cm. Sommige zijn winnaars, maar de meeste zijn ongeveer 48 cm. Als het ene kind minder heeft dan het andere, hoeft u zich geen zorgen te maken. De meeste kinderen maken het goed en na ongeveer een jaar lijken alle kinderen geheel normaal. Lengte wordt beïnvloed door ouders, voorouders, maar ook door het tijdstip waarop de baby werd geboren. Veel mensen vragen al eerder naar de wereld, en dan zijn baby's kleiner. Ooit geprobeerd je te herinneren hoe oud het met 48 cm was? Elke moeder herinnert het zich van tijd tot tijd. Het kleinste lichaam was groot. Baby's groeien in de eerste maanden tot 4 cm per maand. Maak je geen zorgen. In een oogwenk zal uw kind op de vrouw of een man lijken. Een tekstbord voor de pasgeborene zal u eraan herinneren hoe klein de baby was. En dan kunt u zien wat er uit hem voortkwam.

HOE IS HET MET DE MOEDER?

Als iedereen eenmaal weet hoe de held-in heet, hoeveel deze weegt en hoe lang deze is, is het tijd voor zijn moeder. Het was moeilijk, vervelend, soms beangstigend en vooral onzeker. Maar aan het eind van de dag ademen alle nieuwe moeders uit, dat alles in orde is. De vreugde van de baby zal alle pijn enorm overweldigen en plotseling wordt er een nieuwe, vermoeide maar gelukkige moeder in de wereld geboren. Dus slechts marginaal. „Hoe gaat het?“ Geweldig natuurlijk, ik ben klaar en een nieuwe fase van „ons“ leven begint. Kinder Suprise als een verrassing is uitgepakt en begint met nieuwe ervaringen.

WAAROM IS EEN GEBOORTETAFEL ZO BELANGRIJK??

Het is een mooi cadeau voor de kinderkamer, een gedenkplaat voor het kind, maar ook een onderscheiding voor de moeder. Wie zou er tenslotte beter begrijpen welke belangrijke gegevens we op het tekstbord schrijven dan mijn moeder. De geboorte van een baby is een normale zaak, maar voor geen enkele moeder is het duidelijk. Het is tenslotte een „kleine voetbalbal“ die naar buiten moet :-) En er is geen manieren om te slapen :-))) Dus lieve moeders, moeders en moeders, we zijn geweldig en het is ons gelukt. U kunt de tekstbord ook aan grootouders, uw vrouw of als doopgeschenk geven. Het is een prachtig persoonlijk cadeau dat iedereen zal verrassen.

Dit artikel is voor jou geschreven door Slávka


Delen