Kurk of vinyl?

DE EIGENSCHAPPENK VAN KURK

De kurken kinderspeelmatten van INSPIO zijn natuurlijk, milieuvriendelijk en gemaakt in Slowakije. Het materiaal wordt geïmporteerd uit Spanje. Deze kinderspeelmatten zijn een functionele aanwinst voor elke kinderkamer. Kurkmatten hebben uitstekende geluidsabsorberende eigenschappen, dempen de schok als er iets of iemand op valt, en ze geven de slaapkamer een knusse sfeer. Ze zijn geschikt voor mensen met een allergie want ze nemen geen stof op en bieden en geen verblijfplaats voor mijten. Kurk voorkomt als natuurlijk materiaal de ontwikkeling van schimmel en de verspreiding van bacteriën.

Een kurkmat voelt aangenaam en warm aan. Kinderen brengen tijdens het spelen veel tijd door op de vloer, en we willen ze een volkomen veilige en kwalitatief goede ondergrond geven om op te spelen. De bovenkant van de mat is gemaakt van kurktextiel met een structuur. De onderkant is gemaakt van rubberkurk. Beide kanten hebben antislip eigenschappen, waar ouders met kleine kinderen erg blij mee zullen zijn. Kurk heeft warmte-isolerende eigenschappen en is ook geschikt voor kamers met vloerverwarming.

De mat is erg makkelijk schoon te houden – gewoon door stofzuigen of dweilen. De mat is licht en overal naartoe worden meegenomen.


DE EIGENSCHAPPEN VAN VINYL

Kinderspeelmatten van vinyl zijn made in Slowakije. Het materiaal wordt in Spanje voor ons gemaakt. De speelmatten zien er mooi uit en zijn een functionele aanwinst voor elke kinderkamer. Ze hebben uitstekende geluidsabsorberende eigenschappen, dempen de schok als er iets of iemand op valt, en ze geven de slaapkamer een knusse sfeer. De speelmatten zijn geschikt voor mensen met een allergie want ze nemen geen stof op en bieden en geen verblijfplaats voor mijten.

De vinyl speelmat voelt aangenaam aan. De mat is ook geschikt voor kamers met vloerverwarming.

De speelmat is erg makkelijk schoon te houden – gewoon schoonmaken met water. De mat is licht en overal naartoe worden meegenomen.


WELKE SOORTEN KURKMATTEN BIEDEN WE AAN?

1. BEDMAT

Een asymmetrisch uitgesneden kleed, ideaal om de ruimte voor het bed op te vullen. Er zit een rechte kant aan de mat zodat die ook recht voor het bed gelegd kan worden. Op de mat is ook een plek voor pantoffels aangegeven waar uw kind zijn sloffen neer kan zetten voor het slapen gaan. Deze mat kan ook gebruikt worden om op te spelen. Er zitten kleurrijke illustraties op; wegen, treinsporen, de jaargetijden, het Ludo spel of nummers van een tot tien.

2. MATTEN MET WEGEN EN SPELLETJES

Vierkante, rechthoekige of ronde vorm. De mat is gepersonaliseerd met de naam van uw kind past ook in kleinere ruimtes. Het kleurrijke en unieke design maakt elke kinderkamer knusser. De wegen en sporen die door elkaar slingeren geven de fantasie van het kind de ruimte. Met een paar autootjes, dieren en speelfiguren zit uw kind zo in een magische fantasiewereld. Op de mat zijn ook het Ludo-spel of de letters van het alfabet te vinden. U kunt de mat gebruiken voor warmte isolatie tijdens het spelen. Een kurkmat is een innovatief en modern accessoire voor elke kinderkamer.

3. MAT VAN 220X140CM OM TE COMBINEREN

Met dit type kent je verbeelding geen grenzen. U kunt elke variant kiezen en combineren tot deze maat. Onze afbeeldingen zullen ze voor u creëren. Deze sprookjesmat werd ook gecreëerd door het combineren van de “speelfiguren” mat met de vierkante sprookjesmat :-) er zijn talloze combinaties mogelijk, het maakt ons blij als je een eigen variant ontdekt.

4. KURKLAND DOOR INSPIO

Deze grote kurkmat van 220×140 werd door onze papa met zijn drie meisjes ontworpen, en getekend door onze dochter. Ze maakten een droom waar over een ruimte waar ze al hun paarden, dieren, Lego en alles wat ze de afgelopen jaren hebben gekocht kwijt konden

BEKIJK ALLE KURKMATTEN

BEKIJK DE FOTO GALERIJ MET KURKMATTEN


WELKE SOORTEN VINYL SPEELMATTEN HEBBEN WE?

1. DIEREN

De afmetingen van deze speelmatten zijn 113 × 113 cm. We hebben een lijst gemaakt van dieren die door onze grafisch ontwerper Valentínka zijn getekend en voorbereid voor onze websites. Er zullen er in totaal 16 zijn: pepermunt beer, bruine beer, vos, wasbeer, konijn, uil, hertje, panda, neushoorn, koala, giraffe, olifant, zebra, leeuw, aap, pinguïn.

2. SPEELMATTEN MET WEGEN EN TREINEN

De afmetingen van deze speelmatten zijn ook 113 × 113 cm. We ontwierpen ze met verschillende dieren, kleuren, motieven en ontwerpen.

3. KURKLAND

We produceren de speelmatten met wegen in de maat 115 × 118 cm. We ontwierpen ze met verschillende dieren, kleuren, motieven en ontwerpen.

BEKIJK ALLE VINYL SPEELMATTENL


Delen